•  . $value[2] .

    Lacinia commodo in, vestibulum hac quam, risus fames maecenas

    Lacinia commodo in, vestibulum hac quam, risus fames maecenas


Beste mål
Beste mål
Arsenal goals
Arsenal goals
Beckham scoring
Beckham scoring
Messi scoring
Messi scoring
 Molde ser ut til å være de fleste sin favoritt, men kan det være duket for at Rosenborg tar over tronen igjen?

 

Her er sportogspill.com sine tabelltips foran seriestarten:

1. Rosenborg
2. Molde
3. Odd
4. Vålerenga
5. Strømsgodset
6. Viking
7. Lillestrøm
8. Haugesund
9. Tromsø
10. Sarpsborg 08
11. Mjøndalen
12. Start
13. Aalesund
14. Bodø Glimt

Det ble full pott på oddsen i går, og vi går for samme oppskrift idag. Oddsene er hentet fra Norsk Tipping.

Vår odds til 3,31 gikk inn igår og vi fortsetter og tippe på FA - Cupen. To kamper spilles idag: Sheffield United - Fulham og Chelsea - Stoke. Begge kampene er med på dagens bong.

Sheffield United - Fulham B 2,50 - 3,15 - 2,40


Overraskende god odds på Fulham. League One mot Premier League. To lag som begge sliter i hver sin liga. Sheffield United ligger på 21 plass i League One og har slitt og slitt. 26 poeng på 26 kamper. Fått en liten opptur i FA - Cupen hvor de slo Aston Villa 2-1 i forrige runde. Fulham på sin side ligger på 17 plass i Premier League. Fulham avanserte etter 3-0 mot Norwich i returkampen forrige runde. Fulham burde ha sterk nok tropp til å vinne over Sheffield United et lag som burde være overkommelig. 2,40 fin odds. 

Sheffield United - Fulham kombineres med en annen FA - Cup kamp: Chelsea - Stoke.

Chelsea - Stoke City H 1,18 - 5,25 - 10,00

I utgangspunket plankekjøring for Chelsea. Burde vinne greit mot Stoke. Chelsea fortsatt ubeseiret på eget gress, møter et Stoke lag som har variert i sine prestasjoner. Chelsea på tredje plass i Premier League og Stoke på fjortende plass. Chelsea vant greit 2-0 mot Derby i forrige runde, mens Stoke måtte slite seg til en 2-1 seier hjemme mot Leicester. Sett under alt burde Stoke være meget overkommelig motstand for Chelsea. 1,18 kanskje en lav odds, men spillbart. 

Totalodds: 2,83

Lykke til!

Ny uke med nye muligheter. Oddsene er hentet fra Norsk Tipping.

Flere cupkamper spilles idag, Bundesliga er i gang og den franske og spanske serien ruller videre, vi har sett på mulighetene i den engelske FA - Cupen. Dagens bong består av en dobbel. 

Southend - Hull B 3,95 - 3,30 - 1,70

Mange cupkamper som sagt, og derav mange med lav odds. Har derav plukket ut to kamper med særdeles fin odds. Southend - Hull er èn av de. Southend spiller for tiden i Lower League 2 (4.Div) og Hull i Premier League. Hull har gjort det meget bra i serien og har overrasket mange og ligger på en 11 plass. Southend har gjort det bra og ligger på en femte plass. Men uansett så burde Southend være overkjøring for Hull til 1,70 i odds.

Southend - Hull kombineres med en annen FA - Cup kamp. Birmingham City - Swansea.

Birmingham City - Swansea B 3,25 - 3,15 - 1,95

Birmingham med èn seier på seks ligakamper. Ikke bare dårlige resultater med også dårlig form. Spilt dårlig i flere kamper på rad og virker som motivasjonen er nede for tiden. Swansea har levert både bra og dårlig. Swansea ligger på 15 plass i Premier League, Birmingham på 17 plass i Championchip. Men når alt kommer til alt er nok Swansea det sterkeste laget her. Laudrup vil nok stille med sterkt mannskap. 1,95 god odds.

Totaltodds: 3,31

Lykke til! 

Med fulle runder i de største europeiske ligaene er det mye å velge i denne helgen. Da gjelder det å velge riktig. Videre i teksten finner du gode spillobjekter med bra odds. Oddsen er tatt fra Norsk Tipping.

 

Lørdag:

Sunderland – Southampton 2,80 – 3,15 – 2,30

Det er nå det gjelder for Southampton. Etter en tøff periode med vanskelige kamper, har Soton igjen funnet vinnersporet. Skal Pochettinos menn holde seg på øvre halvdel, som de tydelig er gode nok til, må de slå seriens for øyeblikkets dårligste hjemmelag Sunderland. I praksis er dette topp mot bunn. 2,30 på borteseier er veldig spillbart.

Burnley – Sheffield Wednesday 1,75 – 3,25 – 3,90

Championsships 2. beste lag for øyeblikket får besøk av 19. plassen Sheffield Wednesday. Turf Moor er blitt et fort for Burnley denne sesongen, og laget står uten tap på de første tolv hjemmekampene. Sheff Wed sliter på bortebane, og står med 1-7-4 på 12 bortekamper. Sheff Wed er laget med nest flest uavgjort i serien. Begge lagene er i god form, men jeg setter pengene på Burnley. 1,75 er grei odds for en opprykkskandidat.

Middlesbrough – Charlton 1,70 – 3,30 – 3,90

Hjemmelaget står med 4 seire og en uavgjort på de siste 5 seriekampene. Rødtrøyene får besøk av dumpekandidaten Charlton. Bortelaget er i dårlig form, og har bare vunnet 1 av de siste 9 kampene. Her kommer hjemmelaget til å beholde alle poengene. 1,70 er gavmildt og spillbart.

Millwall – Ipswich 2,60 – 3,05 – 2,35

Hjemmelaget sliter om dagen, og står med 0-1-6 de siste syv kampene inkl. cup. Millwall ligger i alvorlig trøbbel i serien, og er på god vei mot nedrykk. Ipswich er et solid bortelag og har 3-2-0 på siste 5 bortekamper i serien. Selv om uavgjort ikke kan utelukkes her, setter jeg pengene mine på at Ipswich drar i land en knepen seier. 2,35 er spillbart.

Heerenveen – Roda (0-1) 2,25 – 3,60 – 2,20

Hjemmelaget kommer med to strake seire i serien over Zwolle og AZ med stor selvtillit inn til denne kampen. Her kommer det garantert til å bli mye mål. I vertenes 5 hjemmeseire, har de i 4 av kampene vunnet med 2 mål eller mer. Når laget får besøk av Roda med 4 strake tap i serien, stoler vi på at vertene gjør jobben. Heerenveen kan med seier her få kontakt med teten igjen, mens Roda kan falle ned på nedrykk med tap. Her stoler jeg på en solid hjemmeseier med handicap, som vil gi solide 2,25 i odds.

Søndag:

Mechelen – Anderlecht 3,75 – 3,40 – 1,67

Her skal det være klasseforskjell på lagene. Anderlecht er sammen med Standard, helt overlegne i Belgisk Pro League. I tillegg er bortelaget i form, mens hjemmelaget sliter om dagen. Anderlecht må vinne for å holde følge med Standard. Tiltross for lav odds, er kampen spillbar.

Bologna – Napoli 4,45 – 3,40 – 1,62

Bologna ligger om dagen under streken. Napoli derimot ligger plassert på 3. plassen og har et godt grep om den siste CL plassen i Italia. Her skal det være solid klasseforskjell på lagene. Napoli har 3-2-0 på siste 5, og Bologna kan vise til 1-1-3. Noe annet enn Napoli seier her er vanskelig å se for seg, men 1,62 i odds gjør den ikke særlig attraktiv.

Chievo – Parma 2,65 – 2,85 – 2,45

Gjestene virker ustoppelige om dagen, og har ikke tapt på 8 seriekamper. Blant disse var bortekamper mot lag som Inter og Napoli. Når laget da møter seriens dårligste hjemmelag Chievo, virker det sannsynlig med borteseier. Parma er på 8. plass, mens Chievo er på en beskjeden 16. plass. 2,45 virker lukrativt, og er veldig spillbart.

Ajax – PSV 1,55 – 3,40 – 4,50

Her snakker oddsene veldig tydelig. Ajax har 6 strake seire i ligaen. På hjemmebane er serietoeren suverene med 7-1-1, med 23-3 i målforskjell! PSV har 1 seier, 2 uavgjorte og 6 tap på bortebane på de siste 9 bortekampene. Soleklar H. Trenger man en ekstra kamp på kupongen er dette den du har lett etter. 1,55 er lavt, men veldig spillbart.

Villarreal – Almeria (0-1) 1,75 – 3,60 – 3,05

Villarreal kommer fra 5-1 seier over Sociedad sist og 2-5 seier over Vallecano før det, mens Almeria kommer fra 6-1 tap for Athletic. Med det som er enda større forskjell på lagene, tror jeg at Villarreal tar en knusende seier over Almeria i morgen. Hjemmelaget scorer mye mål (37), mens bortelaget slipper inn mye (38). Almeria har tapt stort mot topplagene denne sesongen, og denne kampen blir neppe et unntak. 1,75 på hjemmelaget kan vurderes.