•  . $value[2] .

    Lacinia commodo in, vestibulum hac quam, risus fames maecenas

    Lacinia commodo in, vestibulum hac quam, risus fames maecenas


Beste mål
Beste mål
Arsenal goals
Arsenal goals
Beckham scoring
Beckham scoring
Messi scoring
Messi scoring
 

Med fulle runder i de største europeiske ligaene er det mye å velge i denne helgen. Da gjelder det å velge riktig. Videre i teksten finner du gode spillobjekter med bra odds. Oddsen er tatt fra Norsk Tipping.

 

Lørdag:

Sunderland – Southampton 2,80 – 3,15 – 2,30

Det er nå det gjelder for Southampton. Etter en tøff periode med vanskelige kamper, har Soton igjen funnet vinnersporet. Skal Pochettinos menn holde seg på øvre halvdel, som de tydelig er gode nok til, må de slå seriens for øyeblikkets dårligste hjemmelag Sunderland. I praksis er dette topp mot bunn. 2,30 på borteseier er veldig spillbart.

Burnley – Sheffield Wednesday 1,75 – 3,25 – 3,90

Championsships 2. beste lag for øyeblikket får besøk av 19. plassen Sheffield Wednesday. Turf Moor er blitt et fort for Burnley denne sesongen, og laget står uten tap på de første tolv hjemmekampene. Sheff Wed sliter på bortebane, og står med 1-7-4 på 12 bortekamper. Sheff Wed er laget med nest flest uavgjort i serien. Begge lagene er i god form, men jeg setter pengene på Burnley. 1,75 er grei odds for en opprykkskandidat.

Middlesbrough – Charlton 1,70 – 3,30 – 3,90

Hjemmelaget står med 4 seire og en uavgjort på de siste 5 seriekampene. Rødtrøyene får besøk av dumpekandidaten Charlton. Bortelaget er i dårlig form, og har bare vunnet 1 av de siste 9 kampene. Her kommer hjemmelaget til å beholde alle poengene. 1,70 er gavmildt og spillbart.

Millwall – Ipswich 2,60 – 3,05 – 2,35

Hjemmelaget sliter om dagen, og står med 0-1-6 de siste syv kampene inkl. cup. Millwall ligger i alvorlig trøbbel i serien, og er på god vei mot nedrykk. Ipswich er et solid bortelag og har 3-2-0 på siste 5 bortekamper i serien. Selv om uavgjort ikke kan utelukkes her, setter jeg pengene mine på at Ipswich drar i land en knepen seier. 2,35 er spillbart.

Heerenveen – Roda (0-1) 2,25 – 3,60 – 2,20

Hjemmelaget kommer med to strake seire i serien over Zwolle og AZ med stor selvtillit inn til denne kampen. Her kommer det garantert til å bli mye mål. I vertenes 5 hjemmeseire, har de i 4 av kampene vunnet med 2 mål eller mer. Når laget får besøk av Roda med 4 strake tap i serien, stoler vi på at vertene gjør jobben. Heerenveen kan med seier her få kontakt med teten igjen, mens Roda kan falle ned på nedrykk med tap. Her stoler jeg på en solid hjemmeseier med handicap, som vil gi solide 2,25 i odds.

Søndag:

Mechelen – Anderlecht 3,75 – 3,40 – 1,67

Her skal det være klasseforskjell på lagene. Anderlecht er sammen med Standard, helt overlegne i Belgisk Pro League. I tillegg er bortelaget i form, mens hjemmelaget sliter om dagen. Anderlecht må vinne for å holde følge med Standard. Tiltross for lav odds, er kampen spillbar.

Bologna – Napoli 4,45 – 3,40 – 1,62

Bologna ligger om dagen under streken. Napoli derimot ligger plassert på 3. plassen og har et godt grep om den siste CL plassen i Italia. Her skal det være solid klasseforskjell på lagene. Napoli har 3-2-0 på siste 5, og Bologna kan vise til 1-1-3. Noe annet enn Napoli seier her er vanskelig å se for seg, men 1,62 i odds gjør den ikke særlig attraktiv.

Chievo – Parma 2,65 – 2,85 – 2,45

Gjestene virker ustoppelige om dagen, og har ikke tapt på 8 seriekamper. Blant disse var bortekamper mot lag som Inter og Napoli. Når laget da møter seriens dårligste hjemmelag Chievo, virker det sannsynlig med borteseier. Parma er på 8. plass, mens Chievo er på en beskjeden 16. plass. 2,45 virker lukrativt, og er veldig spillbart.

Ajax – PSV 1,55 – 3,40 – 4,50

Her snakker oddsene veldig tydelig. Ajax har 6 strake seire i ligaen. På hjemmebane er serietoeren suverene med 7-1-1, med 23-3 i målforskjell! PSV har 1 seier, 2 uavgjorte og 6 tap på bortebane på de siste 9 bortekampene. Soleklar H. Trenger man en ekstra kamp på kupongen er dette den du har lett etter. 1,55 er lavt, men veldig spillbart.

Villarreal – Almeria (0-1) 1,75 – 3,60 – 3,05

Villarreal kommer fra 5-1 seier over Sociedad sist og 2-5 seier over Vallecano før det, mens Almeria kommer fra 6-1 tap for Athletic. Med det som er enda større forskjell på lagene, tror jeg at Villarreal tar en knusende seier over Almeria i morgen. Hjemmelaget scorer mye mål (37), mens bortelaget slipper inn mye (38). Almeria har tapt stort mot topplagene denne sesongen, og denne kampen blir neppe et unntak. 1,75 på hjemmelaget kan vurderes.