•  . $value[2] .

    Lacinia commodo in, vestibulum hac quam, risus fames maecenas

    Lacinia commodo in, vestibulum hac quam, risus fames maecenas


Beste mål
Beste mål
Arsenal goals
Arsenal goals
Beckham scoring
Beckham scoring
Messi scoring
Messi scoring
 

Ny uke med nye muligheter. Oddsene er hentet fra Norsk Tipping.

Flere cupkamper spilles idag, Bundesliga er i gang og den franske og spanske serien ruller videre, vi har sett på mulighetene i den engelske FA - Cupen. Dagens bong består av en dobbel. 

Southend - Hull B 3,95 - 3,30 - 1,70

Mange cupkamper som sagt, og derav mange med lav odds. Har derav plukket ut to kamper med særdeles fin odds. Southend - Hull er èn av de. Southend spiller for tiden i Lower League 2 (4.Div) og Hull i Premier League. Hull har gjort det meget bra i serien og har overrasket mange og ligger på en 11 plass. Southend har gjort det bra og ligger på en femte plass. Men uansett så burde Southend være overkjøring for Hull til 1,70 i odds.

Southend - Hull kombineres med en annen FA - Cup kamp. Birmingham City - Swansea.

Birmingham City - Swansea B 3,25 - 3,15 - 1,95

Birmingham med èn seier på seks ligakamper. Ikke bare dårlige resultater med også dårlig form. Spilt dårlig i flere kamper på rad og virker som motivasjonen er nede for tiden. Swansea har levert både bra og dårlig. Swansea ligger på 15 plass i Premier League, Birmingham på 17 plass i Championchip. Men når alt kommer til alt er nok Swansea det sterkeste laget her. Laudrup vil nok stille med sterkt mannskap. 1,95 god odds.

Totaltodds: 3,31

Lykke til!