•  . $value[2] .

    Lacinia commodo in, vestibulum hac quam, risus fames maecenas

    Lacinia commodo in, vestibulum hac quam, risus fames maecenas


Beste mål
Beste mål
Arsenal goals
Arsenal goals
Beckham scoring
Beckham scoring
Messi scoring
Messi scoring
 

Full rulle i rundt om kring i de store ligaene i dag. Her er det mange godbiter.
Oddsene kommer fra Norsk Tipping.

 

42. Schalke – Wolfsburg 1.90 - 3.30 - 3.15

Schalke kommer fra en sterk 0-3 seier over Hamburg med masse selvtillit inn til denne kampen. Schalke har tradisjonelt sett vært bunnsolide på hjemmebane, noe som ikke er et unntak i år med 5-1-2. Tapene kom Dortmund og Bayern. Wolfsburg derimot kommer inn til denne kampen med et stygt 1-3 hjemmetap for Hannover sist. Det var de første poengene Hannover har tatt på bortebane i år etter åtte(!) strake tap. Dette er en toppkamp med Schalke på 5. – og Wolfsburg på 6. plass før runden. Denne kampen har ikke vertene råd til å tape om det skal bli Champions League neste år. Her settes pengene i favør hjemmelaget.

46. Leverkusen – Stuttgart 1.45 - 3.85 - 5.00

Det har begynt å rakne for Leverkusen som nå er inne i en frykteligformsvikt. Tre tap på rad, og motstanderne ligger alle på den nedre delen av tabellen.  Det er bare et spørsmål om tid før det som før var en sikker 2. plass glipper. Stuttgart er heller ikke i noen god form som også kommer med tre strake tap i sekken. Gjestene har tatt flere poeng på bortebane i år enn på eget gress. Ingen av lagene kommer til å si seg fornøyd med å dele poengene i denne kampen. Hele 5 i odds på gjestene er vanskelig å komme unna her.

58. Hull – Spurs 3.55 - 3.30 - 1.88

Hull har vært gode i år, og majoriteten av poengene kommer etter solid spill på KC Stadium. Hull har fire strake tap, og Spurs byr nok på bedre motstand enn Norwich og Crystal Palace som vertene har tapt for på de to siste.. Det er bare Arsenal, med en kamp mer spilt, som har tatt flere poeng enn Spurs på fremmed gress denne sesongen. Gjestene kan vise til 8-1-2, hvor tapene kom mot Arsenal og City. På eget gress taper Hull stort sett bare mot topplagene, og Spurs er et av dem. Her satses det på at alle poengene blir med tilbake til London.

64. Bournemouth – Leicester 3.50 - 3.20 - 1.85

Allerede nå er det tydelig at det er divisjonsforskjell på Leicester og resten av ligaen. Opprykk virker bombesikkert. 9 (!) strake tap i serien, og 63 poeng på 28 kamper er unektelig imponerende. Bournemouth er solide om dagen, og kommer fra 2-1 seier over Huddersfield. Vertene ligger om dagen i ingenmannsland midt på tabellen, men kan fort bli blandet inn i nedrykks-krigen om formen stagnerer. Leicester er rett og slett for gode for Championship. Klar B.

65. Blackburn – Blackpool 1.65 - 3.45 - 4.50

Opprykkskandidaten Blackburn får besøk av middelhavsfarerne Blackpool. Blackburn er gode hjemme med 7-4-3 så langt. Det er derimot ikke derfor denne kampen er interessant. Blackpool har ikke vunnet på de siste 11 (!) kampene i serien. 0-2-9 på siste 11 er direkte fryktelig. 1.65 er ikke mye å skryte av, men den skal på papiret være klokkeklar.

69. Birmingham – Derby 3.05 - 3.10 - 2.05

Vertene er ligaens nest verste hjemmelag, mens gjestene er ligaens nest beste bortelag. Birmingham har tre strake tap, og har havnet i det som ser ut som en formsvikt. Derby har 2-1-0 på siste tre, og kjemper stadig i toppen av Championship. 2.05 er grei odds på det som ser ut som en klar B.

Lykke til!